Slumpad post: Tre talande vänner
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det där med ålder

| 2016-06-01, 22:08

Jag har tänkt en hel del på ålder under min uppväxt. Min mamma var 41 när hon fick mig. Faktiskt var jag exakt lika gammal 16 maj i år, som hon var när jag föddes.

Hon var alltid (tror jag) den äldsta mamman och jag vet att jag tänkte att hon måste ha varit så gammal när hon fick mig. Nu är jag äldre och faktiskt så känner jag mig inte jättegammal. Inte gammal alls faktiskt.

När jag hälsade på Joel i skolan i fredags var det ett barn som såg mitt körkort och undrade hur länge jag haft körkort. Lät hen räkna ut det själv och blev lite småchockad av svaret. 24 år. Hur gick det ens till?

Ålder är verkligen bara en siffra, man inser det när man blir lite äldre 🙂2 kommentarer to “Det där med ålder”

 1. Sandra says:

  De tänkte jag aldrig på som barn…att
  din mamma var äldre än min…alla var ju gamla när man var liten kändes det som…ja fattar inte heller att ja e över 40 i skalet…där inne är jag ju inte det!!

  • Sue says:

   Intressant att du aldrig tänkte på det 🙂
   Gillar det där med att skalet är en viss ålder! Nä inombords i själen är det väldigt olika från hur skalet är 😀

Kommentera