Slumpad post: Finn två barn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mer bad och hopp

| 2016-07-18, 13:56

2016-07-18 11.33.25Idag måndag var det mer folk i bassängen pga simskola men vi hittade bra yta på det djupa där Simon vågade hoppa från kanten och simma både under och över ytan. Så ville Joel hoppa från trampolinen (1:an) igen och vi simmade till den delen det är 3,5 meter djupt. Simon var skeptisk men vågade till slut hoppa från kanten och ganska snart började han snegla på 1:an.

Vi föreslog att han skulle gå dit och kolla bara, så han skulle veta hur det såg ut. Andra vändan dit bestämde han sig och hoppade utan större fundering. Sen hoppade han ett antal gånger, och Joel testade 3:an två gånger även idag.

Härligt att se hur de testar och leker och utmanar sig själva samtidigt som de är förståndiga och inte bara hoppar utan eftertanke.Kommentera