Slumpad post: Träning i hemmet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny terminologi

| 2016-07-19, 13:58

När barnen började med pokémonkorten så fattade jag ingenting och orkade ärligt talat inte lyssna så mycket när de pratade om utveckling av ditten och datten.

Nu, med pokémon GO så är det omöjligt att inte bli engagerad… Igår spenderade vi en hel del tid att promenera runt i Kvibille efter lunch och vi var långt ifrån ensamma. I Kvibille lixom. När vi var hemma och pausade passade jag på att läsa på lite om vad som gäller. Om Pokéstops, om att byta ut dubbletter till godis så man kan förbättra och utveckla och massa annat. Det jag inte riktigt orkat sätta mig in i (ännu?) är de gym som finns som man kan ta över och fajtas eller träna i.

Vi får se hur länge det håller.Kommentera