Slumpad post: Chiffer
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koppkakor

| 2016-08-01, 15:54

Har tänkt att vi ska laga mat och baka tillsammans i sommar. Har med tanke på listan inte riktigt funnits fokus på det. Den här veckan ska det bli ändring på det har jag tänkt. Så jag föreslog för barnen att vi skulle baka. Visade var alla matrelaterade böcker står och särskilt var barnböckerna är. De hittade Underbara Claras Baka; Steg för steg(som de dissade när vi köpte den) och bläddrade fram koppkakor. Vips plockade Joel fram alla ingredienser, mätte upp och fixade. Jag hjälpte till och guidade kring micron.

För att undvika stök så talade jag om för Simon vad han skulle ha i, istället för att de skulle trängas vid receptet. Det var första gången vi testade att baka i micron och jag tror att det var lyckat.

Eftersom jag vill äta nyttigare gjorde jag inte någon till mig utan nöjde mig med att smaka på deras.

De blev båda mycket nöjda med resultatet.

Camera Uploads242 kommentarer to “Koppkakor”

  1. Sandra says:

    Hahahaha läste kroppkakor o fick det inte alls att stämma med bilderna

Kommentera