English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Flera: Att gå i ETTAN

| 2016-08-02, 8:36

2000_att_ga_i_ettan_600Köpte den för två år sen när Joel skulle börja och läste i den. Nu när jag röjde hittade jag den lite lämpligt inför Simons start i ettan. Nu läste jag den från pärm till pärm (flummade igenom vissa delar). Mycket vettig information. De skriver i början att man inte ska göra allt för då blir det för mycket och det kan jag hålla med om. När man läser blir det lätt att man känner att man inte pallar. Kan man bortse från det så är det här en väldigt matnyttig bok.

Gillar särskilt andra delen där man går igenom de olika ämnena och vad man kommer lära sig, men framför allt hur man kan hjälpa till på hemmaplan. Genom att diskutera på olika sätt. Jag inser att vi gör väldigt mycket av detta. Särskilt kring matte och sånt.

Första delen är bra där de ger en del exempel på hur man som förälder kan stötta en lärare och lite kring varför lärare kanske gör som de gör.

Jag tror att alla föräldrar skulle behöva ha läst den här. Faktiskt. Det blir nämligen väldigt uppenbart att barn får så otroligt olika förutsättningar…

Tyvärr hittar jag inte boken på några av de större sajterna men på förlagets sida. Minns inte heller var jag beställde den…Kommentera