Slumpad post: Molnflygaren ny hemsida
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Husdjurens hemliga liv

| 2016-08-03, 20:59

Idag var vi i Kungens Kurva så jag hade föreslagit bio. Joel som tidigare mest vägrat var positiv och vi åkte direkt upp för att kolla vilka filmer som gick. Vi enades snabbt (!) om Husdjurens hemliga liv.

I början av filmen skrattade de högt flera gånger när man fick se vad husdjuren höll på med. Efteråt var det mycket nöjda med filmen. Även jag gillade den.

Grundhistorien var helt ok, och den visade på vänskap, samhörighet, utanförskap, avundsjuka, ägarskap, olikheter etc. Gillar när det bakas in sådär. Stort plus för att kön knappt nämndes. Det var iofs lite typisk tjej som trånade efter kille men hon fick även leverera på annat sätt och ta kommandot så helt ok.Kommentera