Slumpad post: Plötsligt händer det
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Supershowen

| 2016-08-18, 21:12

SupershowenFick upp i mitt flöde på fejan häromdagen att publik söktes till Supershowen. Kollade med barnen om de ville och så bokade jag. Havanna hade planerat att komma hit idag så vi kollade givetvis med henne och hon hakade på.

Inspelningen höll till i närheten av Orminge där jag och John bodde för över 10 år sen så det gick lätt att hitta.

Det var nu längesen jag var på tv-inspelning så riktigt kul igen. Deltagarna hade lite olika många supporters så vi som inte kände någon fick en skylt och hejade på Albin. Barnen mycket nöjda för de gjorde high five med David Lindgren.

Över 2 timmar tog det att spela in och jag var nöjd att jag hade med morot, äpple och vatten. Sen bjöds alla på några godisbitar oxå.Kommentera