Slumpad post: 001
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

9-årsdag

| 2016-09-11, 21:54

Idag fyllde Joel 9 år. Det är galet vad mycket som hänt på 9 år. För första gången på länge var det på en helg, förra året var jag ju med i skolan på födelsedagen, men i år fick vi fira som vi ville.

Det började med att Joel kom in i vår säng mitt i natten och hade svårt att somna om. Vid halv 7 ringde vår klocka och vi gick upp, hämtade paketen och sjöng för honom. Sen flyttade han till sin säng för att öppna dem. Det var lite blandade saker; böcker, spel, stänkskärmar till cykeln men framför allt en mobiltelefon (min gamla Samsung S4). Han har verkligen önskat sig en och nog längtat bra mycket mer än han har visat.

Det lev en lyckoträff. Vi hade fixat ett kontantkort och installerat de viktigaste sakerna (gmail, dropbox, pokémon go, spotify, hangout, youtube etc) och under dagen har han samlat på sig lite telefonnummer till nära och kära.

Simon stack till Havanna och lekte ett par timmar och jag tog med Joel till Cia för nästan en timmes massage. De testade varma stenar och Joel tyckte de var väldigt varma men gillade återigen massagen.

Vi gjorde pizza på kvällen och spenderade rätt mycket tid med att testa olika saker på mobiltelefonen. Joel var mycket nöjd med dagen som avslutades med läsning på balkongen.

joel-9-arEn kommentar to “9-årsdag”

  1. Mia says:

    Grattis till Joel!! Låter som en härlig födelsedag

Kommentera