Slumpad post: Februarifoton #2 - Mitt kök
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En förväxling

| 2016-09-13, 21:50

2016-09-13-21-45-36Idag fick jag ett brev med några saker jag inte kände igen. Hjärtformade äggformar… Inte riktigt något jag skulle beställa. Från Fyndiq.se. Suckade och undrade om jag lyckats beställa fel (igen).

Kollade min mejl men kunde inte hitta något från dem. Sen kollade jag på plocklistan som låg med i brevet och inser att det står en annan person som kund, en i Malmö. Letade på hemsidan och hittade ett nummer. Fick prata med en trevlig prick på deras support som skrattade lite. Han frågade om jag beställt något från nån “fashion”-sajt och då ringde en klocka. Jag har beställt majskolvhållare på cdon men de såldes via ett charlottesfashion eller liknande. Efter att han konsulterat en kollega kom vi överens om att jag skulle ringa Cdon istället.

Såklart hade deras kundsupport stängt för dagen så jag har skickat in ett ärende så får vi se vad som händer. Hade verkligen tid med detta nu när vi planerar Joels kalas (på fredag) för fulla muggar…Kommentera