Slumpad post: Regnig dag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Frukostseminarium

| 2016-09-13, 21:45

2016-09-13-08-29-06Jag är med i Jusek och har varit många år. Har dock nyttjat deras förmåner väldigt dåligt måste jag erkänna. Så kom ett utskick om ett frukostseminarium där Freddie Larsson (numera dock annat efternamn) skulle berätta om Det självspeglande ledarskapet. Jag anmälde mig. Det var i centrum och jag hänger ju i centrum rätt ofta nu så det funkar bättre.

Kom dit kvart i 8 ungefär och träffade på en fd kursare från tiden i Uppsala. Superkul att träffas! Vi babblade tills det satte igång och efteråt promenerade vi tillsammans till Hötorget.

Freddie hade en del vettiga tankar som han delade med sig och som bonus fick vi hans bok som jag ser fram emot att läsa.Kommentera