Slumpad post: En social vecka
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Idag

| 2016-09-28, 22:31

camera-uploads278Idag vaknade vi till regnljud. Ovant! Riktigt ovant. Simon som varit så glad över att gå till skolan bröt ihop. De renoverar nämligen gympasalens ventilation och de har idrott ute… Nåja vi samlade ihop oss och gick iväg med våra härliga paraplyer och blev lite gladare av färgerna tror jag.

Åkte till min onsdagskund – i en röd buss – nr 1 är alltid blå nämligen. Väl där hade de hackaton och det bjöds på finkaffe. Inte alls fel. Sen hamnade jag lite intryckt under presentationen på eftermiddagen och fick viska när det vid ett tillfälle ringde i telefonen och jag faktiskt inte kunde ta mig ur mitt hörn utan att krypa under skrivbordet (och där går min gräns).

Efter arbetsdagen drog vi på aw ett gäng kollegor (närmare 13 stycken faktiskt). God mat och sen bowling. Fick 157 i en serie och det var det längesen. Riktigt roligt och sällskapet gjorde oxå mycket. Väldigt trevliga kollegor jag har nämligen. Blir glad!Kommentera