Slumpad post: Håll käften
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bjärbo, Lisa: Det är så logiskt alla fattar utom du

| 2016-10-10, 17:58

det-ar-sa-logiskt-alla-fattar-utom-duSka på releasefest för Bladen brinner på torsdag och tänkte att jag kanske skulle hinna läsa en av Lisas ungdomsböcker. Så jag tog den första jag hittade i hyllan. Skulle bara börja, men la mig tidigt så jag skulle hinna en bra bit.

Klockan blev mer och mer och jag tänkte hela tiden att jag skulle sluta efter det kapitlet. Men. Det. Gick. Inte.

Boken ville bli läst helt enkelt. Jag ville läsa. Blad efter blad.

Förflyttas tillbaka drygt 20 år typ drygt. Tankar, beteenden och snack. Vilken jobbig tid! Samtidigt som man har livet framför sig och drömmar är mer närvarande.

Boken gavs ut 2010 och skrevs nog åren före det och jag slås av hur mycket som hänt på teknikfronten sen dess. Då, när boken utspelar sig, är det nästan som när jag gick på gymnasiet förutom att de skickar sms.

Kan verkligen rekommendera och jag ska se i bokhögen om jag inte har fler av Lisa och köpa de jag inte har (kanske som e-böcker faktiskt).Kommentera