Slumpad post: Tredje boken
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lindholm, Ola: Kampen mot Samaael

| 2016-10-10, 7:01

kampen-mot-samaaelVilken lyx att den här kom så snart efter att vi läste första delen. Den här tar en del turer som man inte tänkt sig. I slutet klumpade det sig rejält i halsen och jag fick pausa högläsningen.

Den är spännande! Handlar om att hitta hem skulle jag säga. Om att känna sig älskad, om att visa sig modig, att våga göra sånt man egentligen inte vågar.

Barnen hade lätt kunnat sträcklyssna på den här, men den är lite för lång för det, iaf när det är en vanlig skolvecka man börjar läsa. Det var sura miner varje gång vi var tvungna att avsluta, antingen för att det var hög tid att sova eller att gå till skola/jobb.

Sen måste vi prata om drömdjuren! Alltså wow. Vilken grej. Vilket påhitt! Ser målarböcker med dessa djur framför mig. Eller att man på fritids får hitta på sitt eget drömdjur (namn, egenskaper, utseende etc). Möjligheterna är oändliga!

Den finns även som inbunden: Adlibris, BokusKommentera