Slumpad post: Skatteåterbäring?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vill ha sol

| 2016-10-23, 21:03

Jag är rejält väderstyrd. Min energi kommer från solen, typ. Nu har oktober varit extremt solfattigt där jag varit (dvs Stockholm) och min energi och mitt tålamod är på rätt låga nivåer.

Idag efter lunch (vi spenderade fram till lunch med att kolla på inspelad Så mycket bättre – barnen ville kolla i år) tog vi oss ut (efter några mindre utbrott/sammanbrott). Alla hade full mundering utom Simon som alltid har hatat regn och klädstilen som krävs.

Han blev såklart blöt, och sandig och hade inte vantar så han fick låna mina. John knallade runt och fångade Pokémons och snurrade till sig fler bollar. Joel lekte.

Efter några mindre utbrott fick jag till slut ett lite större på hemvägen. Ser ju inte riktigt hur jag ska ha energi att vara hemma med barnen ett helt höstlov. Så vi pratade lite och de hade lite förslag och idéer på hur vi kan göra. Eftermiddagen blev sen rätt trevlig. Jag sorterade lego mestadels och de lekte med lego. John byggde högtalarstöd av lego.

2016-10-23-14-16-312 kommentarer to “Vill ha sol”

  1. Sandra says:

    Ja gud många utbrott blir det under åren…hahahaha

Kommentera