Slumpad post: Röjt och städat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Höstdisco

| 2016-10-29, 7:41

Favorit i repris – maskeraddisco! Först skulle Joel inte gå men ångrade sig. Ingen ville klä ut sig förutom jag men så ångrade sig Joel även där. Simon ville dock gå som sig själv. Jag hittade Simons gamla pumpadräkt som funkade som tröja, så jag var en pumpahäxa!

Vi var ett gäng vuxna som hade klätt ut oss och det var många barn som var utklädda. Superkul!

Den här gången ganska lagom mycket folk (jämfört med första gången vi körde skoldisco). Jag höll mig utanför fixandet före och under kvällen höll jag lite allmän koll. Vi kallar det för famijledisco för att alla barn måste ha en vuxen på plats. Såg flera som faktiskt var så fräcka att de lämnade sina barn och gick.

Efteråt var det lite besvikelse över att städmaskinen inte var laddad men det var ändå ett par barn som hjälpte till massor, plus ett gäng föräldrar. Skolans städare kom dessutom och hjälpte till! (trots att vi sa att han inte behövde).

Även i år hade Ica och Hemköp skänkt popcorn, saft och lite sånt. Otroligt uppskattat! Vi kör ju nämligen så att det inte kostar något utan man kan lämna frivilliga bidrag så vi får ihop pengar och kan hitta på roligheter framöver.

camera-uploads31Kommentera