Slumpad post: Tiden går
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tvättmaskin beställd

| 2016-10-29, 14:35

Förra helgen reagerade jag på att tvättmaskinen lät lite annorlunda. Tänkte inte så mycket mer på det. I torsdags när jag skulle tömma den så var tvätten väldigt blöt. Stängde luckan och körde en centrifugering. Inget rörde sig…

Hängde och tumlade den blöta tvätten och satte mig och surfade lite på tvättmaskiner. Testade den lite till, inget hände. Så igår ringde jag till stället vi köpte på senast (även köpt diskmaskin där) och de kunde komma redan på måndag em och installera. De hade en som verkade helt ok. Idag nästan hängde jag på låset där för att köpa den och få det gjort.

Nu är den betald och på måndag dyker de upp. Fantastiskt skönt när det går att fixa så snabbt. Dessutom är vi hemma på höstlov på måndag så inga problem att ta emot dem.Kommentera