Slumpad post: På egen hand
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Johansson, Sofia: Våga testa, Sven!

| 2016-11-21, 20:58

vaga-testa-svenVilken fin bok!

Lättläst bok som jag högläste för barnen, bara för att jag älskar att läsa för dem. Vid flera tillfällen var jag tvungen att ta ner boken och fråga dem vad de tänkte. Hur de skulle gjort. Jag brukar sällan göra det för jag tycker det stör läsningen. Här var jag dock tvungen för det fick mig själv att fundera över hur jag skulle gjort.

Säger man A så kan det lätt bli både B och C. Typ.

Gillar att det är Sven och hans pappa. Lite nyfiken på vad hans mamma jobbar med utomlands. Gillar att det virkas i boken. Mer hantverkande åt folket!

Helt klart en bok man kan läsa i en klass och diskutera. Ur flera perspektiv. Fin bok helt enkelt! Vill dessutom gärna läsa mer om Sven.

Adlibris, Idus förlag, Cdon, BokusProvläs!Kommentera