Slumpad post: Solen sken idag
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Administrera mera

| 2016-11-22, 20:36

Suck. I augusti köpte vi glasögon till Joel. Det finns ett avdrag numera, för barn under 18 år, på 800 kr. Jag skrev ut, fyllde i och skrev under, bifogade allt vi fått från Synoptik. Detta var 4 september.

Har sen funderat lite på det där. Så i oktober pratade jag med någon som fixat glasögon till sitt barn och tyckte det var så smidigt att det nu skedde automatiskt hos optikern. Var visst från slutet av september. Grr…

Idag kom ett brev, med min “ansökan” åter. Jag behöver även skicka in receptet. Om det nu behövs ett recept, varför fick vi inte med det?

Hatar administration. Verkligen hatar.

Nu försöker jag ladda om för att ringa/besöka Synoptik och be om detta, och sen spendera mer pengar på porto och kuvert och skicka in, igen.

Vi har pengar så vi klarar oss, vi är två stycken. Jag beundrar de som är ensamstående och de som lever på gränsen. Att de orkar är ett under. Så det är ju fint att det numera sker per automatik…Kommentera