Slumpad post: Armpuffar av
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fixat lite

| 2016-12-04, 21:16

I helgen har vi fixat lite smått och gott i hemmet och inte haft något inbokat alls.

Barnen får pärlor i adventskalendern (bland annat) eftersom de (mest Joel) önskat sig färgsorterade. Så vi tvättade burkar. Inte helt enkelt att få bort klistret men med vattenbad, olivolja och svinto gick det rätt bra till slut. En burk flög i golvet så vi fick sanera badrummet lite…

I somras när vi renoverade rummen så blev det en del lådor och sånt som bara hängde med. Alla såna är nu fixade. Barnen har tillsammans med mig gått igenom hyllor och lådor i sina rum och fixat bra ordning. Röjt bort sånt som de inte vill ha. Skönt!

John fokuserade på ledstången i trappan där vi (=John) testat lite olika lösningar. Alla har lyst för mycket 🙁 Så insåg vi att den “gran”slinga som vi hade på framsidan gått av och vi köpte en annan förra helgen. John kollade och den var perfekt så nu är det mysbelysning i trappan som nog är på dygnet runt. Perfekt!

“Enda” surdegen nu är hobbyrummet typ. Gah! Där växer saker på hög… Så vi får se vad som händer kommande helger!

rojaKommentera