English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

#jagärhär

| 2016-12-04, 9:37

2016-12-03-21-38-26Jag blir varm i hjärtat nästan varje dag. Gick med i gruppen för ett par veckor sen och varje dag är det några aktioner där många gör skillnad på riktigt. Motar trollen och hatarna ner från toppositioner i kommentarsfälten och visar hur man kan agera på ett trevligt sätt.

Känns skönt att se att det finns sånt otroligt engagemang. Både i att de brinner för samma saker som jag själv, men oxå att de orkar engagera sig, visar sitt mod och tar fajten. Fast fajt på ett sätt där det inte går ut på att trycka till andra utan att visa respekt och kärlek istället.

Gå med! Gör en insats! Få insikter”2 kommentarer to “#jagärhär”

  1. Sandra says:

    Så klokt!!! Tack för tipset

Kommentera