Slumpad post: Pussel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Spont, Siri: En förtrollad jul

| 2016-12-12, 21:46

Alltså, vi försökte. Vi gjorde verkligen det. Men vi kunde inte läsa bara ett kapitel om dagen.

Så idag läste vi ut den. Vi gillar den mycket! Väldigt mycket. Precis som alla jag sett som recenserat den, dvs läst i förväg. Jag tror dock inte att någon som recenserat den testat att läsa den med ett kapitel om dagen.

Stor skillnad!

Att bara läsa ett kapitel om dagen gjorde att barnen nästan inte ville läsa för det tog några kapitel att komma in i boken. Sen när det började bli spännande var tre sidor på tok för lite och de blev i princip arga på boken, och ville inte läsa på grund av det.

Så, vi har bestämt oss. Vi kör gärna adventsbok, men vi läser den som en vanlig bok. Kanske funkar det för andra.

Gillar hur boken hanterar ämnen som är viktiga för barn, och även sånt som händer i vår värld just nu och en nypa fantasi (eller?). Kompisskap, människor på flykt, drömmar, längtan och väntan, alternativa världar och underbar vinter. Bilderna är supermysiga och vi vill bara hoppa in i boken!

Verkar vara slut lite här och var men kommer nog in igen hoppas jag: Adlbris (som e-bok), Bokus (bevaka), Rabén & Sjögren (förlaget)Kommentera