Slumpad post: Förbättrade bilder
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gåva 13: Scouterna

| 2016-12-13, 7:00

Joels scoutledare sa någon gång att hennes uppdrag som hon ser det är att lära barnen om skog och natur innan de blir 11 år (eller om det var någon annan ålder) för då bryr de sig. Då slänger de inte skräp ute, de blir mer miljömedvetna. I den värld vi lever i idag behövs sånt tänk. Att de sen utgår från varje individs förutsättningar och inte klumpar ihop människor är verkligen inte heller dumt.

Verksamhet
Tack vare din gåva får fler barn och unga möjligheten att uppleva en meningsfull fritid fylld med äventyr och kompisar. Scouterna gör att Sverige fungerar bättre. Vi är en motkraft till utslagning och hårdnande samhällsattityder. Hos oss är alla välkomna att vara sig själva och ändå en del av gemenskapen. Om du vill veta mer om vad din gåva bidrar med har vi delat in vår verksamhet i tre delar: trygghet, integration och ledarskap.

Hur skänker jag

Övrigt
Hemsida: www.scouterna.se

Alla inlägg; Världsnaturfonden, Plan Sverige, SOS Barnbyar, Barndiabetesfonden, Oxfam, Giving People, Rädda barnen, Stockholms stadsmission, Röda korset, UNHCR, Blank Spot Project, Love Nepal, Scouterna


Kommentera