Slumpad post: Gravidyoga
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gåva 14: UNICEF Sverige

| 2016-12-14, 7:00

Senaste åren har jag fått upp ögonen för UNICEF och barnkonventionen gillar jag skarpt. Alltså är det självklart att lista dem här. Har för mig att vi har funderat på att bli månadsgivare men har inte gjort slag i saken ännu. Kanske är det dags nu?

Verksamhet
Det finns de som tror att det är omöjligt att förändra världen. Vi vet att det går och vi vet hur man gör. Över hela världen kämpar vi i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar för att varenda unge ska få den barndom som de har rätt till. Barnkonventionen styr vårt arbete.

FN har gett oss i uppdrag att arbeta för att barnkonventionen ska följas av alla länder som skrivit under den. Vi arbetar alltså inte med välgörenhet, utan kämpar för alla barns självklara rätt att få sina grundläggande behov och rättigheter tillgodosedda.

Hur skänker jag

Övrigt
Hemsida: unicef.se

Alla inlägg; Världsnaturfonden, Plan Sverige, SOS Barnbyar, Barndiabetesfonden, Oxfam, Giving People, Rädda barnen, Stockholms stadsmission, Röda korset, UNHCR, Blank Spot Project, Love Nepal, Scouterna, UNICEF


Kommentera