Slumpad post: Åka resväska
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stielli, Christina: Jag älskar dig inte

| 2016-12-15, 19:19

Vilken bok! Har haft den länge i att-läsa-hyllan men har varit dålig på att ta tag i den högen. Nu läser jag “analoga” böcker på kvällarna och då valde jag denna.

Vilket driv! Så mycket känslor den väcker. Stora delar av boken är jag förbannad, men ibland kommer tårarna. Vill rycka tag i huvudpersonen och skaka om henne. Säga att hon inte får tänka si och så. Men det är ju en process.

En process som man får följa från rätt långt ner, till riktigt djup för att sen gå upp över ytan igen. Otroligt skickligt skildrat. Tankarna, öppet rakt ärligt. Känslorna känns i mig när jag läser. Bär med mig boken de dagar jag läser den inser jag.

Livet följer sällan planen och blir inte som en tänkt sig. Det kan dock bli bra ändå, med lite djupdyk ibland.

Slutet lämnade mig tämligen fundersam dock.Kommentera