Slumpad post: En tur till Utö
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Julshow i Globen

| 2016-12-15, 22:14

Kentkonsert. Tänkte den var på Friends arena norr om stan så jag och Sanna tog bilen till Globen och julshowen vi skulle på. Insåg på vägen dit att det faktiskt var Tele2 arena Kent spelar på. Märktes på bilkön… Försent att ångra sig och faktiskt så var vi där i så god tid att vi fick plats i Globengaraget.

På väg in i Globen hör jag en röst i högtalarna “bla bla pensionsärsföreningen hälsar välkomna till julshow” och ser mig omkring. Hmm… verkar stämma. Fast vänta, nej nej de sa konsumentföreningen, så var det. Bokat genom Coop typ.

Som de tanter vi då är var vi i riktigt god tid och hann moffa i oss en del godis innan det var dags för två timmars jättebra show med Miriam, Lena Ph, Lisa Nilsson, Danny, Alcazar och Mark. Bäst var när Lisa sjöng en av sina låtar (Allt jag behöver…) och vips kommer Miriam in och tar över (det var ju den hon gjorde på Så mycket bättre förra säsongen). Rysningar av flera låtar.

Eller bäst var nog hen i publiken som satt snett framför mig som nog inte hade putsat sin kameralins. Det var väldigt suddigt och hen försökte med diverse inställningar etc men fortsatte fota och live-sända på fejan. Kanske borde jag sagt något?Kommentera