Slumpad post: Saker jag vill sy
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gåva 16: Läkare utan gränser

| 2016-12-16, 7:00

Om jag hade klarat av blod tror jag att jag jobbat inom sjukvården, och hade jag det hade jag velat åka iväg med Läkare utan gränser, eller liknande. Tänk vilka insatser de gör! Vi är sen en tid tillbaka månadsgivare, och ger ibland extra vid större katastrofer.

Verksamhet
Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. Vi bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. Vi har egna projekt i över 60 länder runt om i världen.

Läs om hur och varför vi arbetar i kriser orsakade av konflikt, naturkatastrofer, epidemier, och avsaknad av sjukvård.

Hur skänker jag

Övrigt
Hemsida: lakareutangranser.se

Alla inlägg; Världsnaturfonden, Plan Sverige, SOS Barnbyar, Barndiabetesfonden, Oxfam, Giving People, Rädda barnen, Stockholms stadsmission, Röda korset, UNHCR, Blank Spot Project, Love Nepal, Scouterna, UNICEF, We Effect, Läkare utan gränser


Kommentera