Slumpad post: Kalla rör
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gåva 21: Naturskyddsföreningen

| 2016-12-21, 7:00

Naturen. Utan naturen är vi inget. Så jag tycker naturen är enormt viktig. Sen är det svårt att veta vad som är bäst för den… Vi är inte medlemmar men det står på min todo att bli det.

Verksamhet
Nej, Naturskyddsföreningen är ingen myndighet. Vi är en ideell förening som startade för över hundra år sedan av en grupp vetenskapsmän. Konstnärer som Anders Zorn och författare som Selma Lagerlöf anslöt sig, och med tiden växte vi till 224 000 medlemmar. Idag är vi Sveriges största miljöorganisation.

Naturskyddsföreningen är sedan decennier Sveriges mest inflytelserika miljöorganisation. Vi påverkar politiker, jagar miljöbovar och påverkar lagstiftningen. Vi sätter rampljuset på brinnande miljöfrågor genom rapporter, kampanjer, böcker, debatter, konferenser och ett intensivt pressarbete.

Klimat, hav, skog, jordbruk och miljögifter är våra viktigaste arbetsområden. Det senaste decenniet har vårt globala arbete blivit allt större och starkare. Vi samarbetar och stödjer över 60 miljöorganisationer över hela världen, tack vare pengar från Sida. Vi står dessutom bakom miljömärkningen Bra Miljöval som hjälper dig att hitta de produkter och tjänster som är minst skadliga för miljön.

Hur skänker jag

Övrigt
Hemsida: www.naturskyddsforeningen.se

Alla inlägg; Världsnaturfonden, Plan Sverige, SOS Barnbyar, Barndiabetesfonden, Oxfam, Giving People, Rädda barnen, Stockholms stadsmission, Röda korset, UNHCR, Blank Spot Project, Love Nepal, Scouterna, UNICEF, We Effect, Läkare utan gränser, Barncancerfonden, Vi-skogen, Amnesty, BRIS, Naturskyddsföreningen


Kommentera