Slumpad post: Besök med distans
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fixardag

| 2016-12-21, 20:25

Från början var planen att barnen skulle gå sista dagen i skolan och jag skulle vara ledig och fixa saker. Bokade således tid hos tandläkaren klockan 16 (för oss alla tre). Sen visade det sig att Joel slutade redan igår och att Simon bara hade en kort session på förmiddagen idag. Vi fick ett rabatterbjudande om billigare besiktning under december så då passade jag på att boka bilservice idag och besiktning imorgon.

Så, vi började dagen med att vinka hej då till John som är ledig först på fredag. Sen tog vi oss i sista minuten till skolan och hade avslutning med Simons klass. Havanna hängde med och vi lämnade de sista julkorten till personal och sen jagade vi lite pokémons och gick hem. Jag jobbade ikapp lite och barnen lekte.

Strax efter tre knallade vi till tandläkaren (ingen hade några hål!!) och så vidare till bilfirman. Precis som jag misstänkte i morse så hade vi pyspunka på ett av däcken men i övrigt ok (förutom att bakluckan inte stannar uppe men de hade inte rätt saker hemma). Så nu redo för morgondagens besiktning.

Avslutade med att de fick två tv-spel som jullovspresent som underhöll dem ett tag (förhoppningsvis även mer på lovet).Kommentera