Slumpad post: Så bra
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ännu en fixardag

| 2016-12-22, 17:49

Idag stod besiktning av bilen som första punkt. Vi testade nytt ställe (för oss) i Tyresö. Supersmidigt! Simon spelade mest padda under tiden medan jag och Joel var mer intresserade och Joel mest med och fick tom trycka på några knappar. Det blev godkänt vilket kändes fint.

Vi firade med att åka och bada. Efter 2,5 timmar i badhuset drog till till Länna sport för att slipa skridskor och medan det gjordes svängde vi över till CityGross och handlade “lite” till julen (trodde före att vi hade det mesta redan…). Hämtade skridskorna och sen hem och packa in och upp allting. Läste ett kapitel i Matilda för barnen men somnade nästan, så de gick upp och spelade och jag tog en powernap.

Vi fångade förresten en, för oss, ny pokémon i Tyresö, en Kabuto.Kommentera