Slumpad post: Triss i julklapp
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fokus, mål och sånt

| 2017-01-04, 22:16

Läste ju boken Personlig konferens i december och den fick mig att fundera lite. Så idag när jag hade fixat det jag skulle på mina dagar här hemma så gav jag mig själv dagen – en slags personlig konferens med fokus på mig och livet jag lever. Hade förberett dels genom att läsa den där boken, men även genom andra som jag följer eller som jag hittade när jag kollade runt lite på metoder och sätt att tänka och så. Tex hittade jag Mindtools där jag gick med en månad för 1 dollar (har påminnelse att gå ur men ska leta lite mer info först), och sen följer jag Dorro sen ett par år (har även köpt kursen i tidsanalys där eftersom den hade mellandagspris och jag länge varit sugen på att göra en sån analys).

Har ju tidigare skrivit om mitt årsfokus på bloggen men i år vet jag inte om jag orkar.

Vet att man dessutom ska ha mätbara mål men jag vet ärligt talat inte hur bra det funkar på mig. Inser när jag ritar upp mitt liv på lite olika sätt att det är många olika delar. Det har varit otroligt nyttigt och jag tror jag förstår mig själv lite bättre nu. Ska landa några dagar så får vi se vad som händer.2 kommentarer to “Fokus, mål och sånt”

  1. Sandra says:

    Jag fattar ingenting

    • Sue says:

      Hahaha, nä det förstår jag när jag läser det igen. Återkommer nog med lite mindre bitar framöver.

Kommentera