Slumpad post: En tur med Anna & Tilda
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemma igen

| 2017-01-04, 22:24

Idag när jag vaknade var det 2 dm snö och snön fortsatte falla så sakteliga. Underbart!

Spenderade största delen av dagen inne (personlig konferens) men tog ett träningspass och skottade utanför oss och Sanna och sen även utanför vårt garage (och grannens som ibland gör åt oss). Otroligt härligt!

Vid 5-tiden landade övriga tre och jag hämtade upp (hämtade kalendern och skänkte fyra kassar på vägen). John berättade att Per Gessle varit med planet och barnen undrade vem han var. Jag började sjunga “sommartider hejhej” och barnen blev upprörda över att John inte pekat ut honom på planet (Joel hade dock sett honom visade det sig).

Tystnaden var bruten i hemmet, men redan före middagen så stack de ut och lekte i snön. Sen letade vi upp snöskyfflar vi köpte förra året så efter middagen var de ute en timme typ. Sen varm choklad, vispad grädde och marshmallows. Mums!Kommentera