Slumpad post: Klarna Expo
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bästa jullovet hittills

| 2017-01-09, 21:14

Jullov i nästan tre veckor. Imorgon drar vardagen igång med buller och bång. Skola, workshop, jobb och kårafton med scouterna.

Minns när barnen var mindre (och yngre med för den delen) att det blev ganska påfrestande att gå hemma alla fyra i några veckor under vintersäsong. Så blev det inte i år, inte alls. Det har varit väldigt mysigt.

Självklart har vi alla varit lite sura någon gång, arga på varandra och så men på det stora hela hyfsat harmoniskt och jag skulle lätt kunna fortsätta ett par veckor till. Sen har jag förvisso fuskjobbat lite nu och då (2,5 timme idag t ex).

Vet egentligen inte var alla dagarna tog vägen och det är väl det som är lov faktiskt. Att man kunnat göra lite som man velat och känt för, kunnat lufsa runt i långkallingar eller pyjamas med för den delen nästan hela dagen. Tror dessutom att det var lyckat att åka iväg till Halmstad ett tag och byta miljö och för min del var det oerhört värdefullt att få lite egentid här hemma.

Tror att vi är redo för en vårtermin nu.Kommentera