Slumpad post: Kejsarvindan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Studs och shopping

| 2017-01-09, 21:13

Bounce kikade vi in på när de öppnade och jag tänkte att idag när vardagen drar igång och vår skola har planeringsdag passar det bra att åka dit. Bokade första tiden (som alla sa att man skulle om man kunde). Det visade sig att rätt stor del av Stockholms skolor har lagt planeringsdag idag så vi var långt ifrån själva där. Typ säkert som alla andra lovdagar. Nåja, jag och barnen hoppade en timme. Vi träffade dock på min fd kollega Nina med barn, jättekul!

Jag var orolig att min höft/rygg inte skulle palla (eller att blåsan skulle ge sig). Inget hände. Det gick asbra! Jag vågade tom lära mig några nya saker (som att sätta mig en studs och sen stå upp i nästa, och att hoppa upp på en hög del bredvid mattan). En liten del som vi avslutade med hade ännu bättre studsmattor och jösses vilken höjd man kom upp i. Joel som tränat trampolin ett tag kunde fortfarande göra volter!

De hade även en parkourdel och en ninjabana. Simon var lite besviken då han var i minsta laget för ninjabanan som han verkligen sett fram emot.

Vi drog sen till IKEA för lunch och skulle egentligen bara ha ett lakan och en kabellåda (minimerar inköp i år ju) och sen storhandla på Ica. Vi sprang dock på ett skrivbord till Joel och vips hade vi inte plats för någon handling så på kvällen beställde jag i vanlig ordning på nätet (dock både Mathem och Hemköp då priserna varierade rätt mycket).Kommentera