Slumpad post: Roller vid kvällsfikat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blandad kompott

| 2017-01-21, 19:34

John sa vid frukosten att han tänkte dra till utegymet. Jag tänkte att jag inte orkade utan kunde träna något hemma. Sen bestämde jag mig. Just do it. Bytte oxå om och hängde på. Fantastiskt skönt och härligt väder!

Klippte John, duschade och sen tog jag och kidsen en pokénad till ica där vi hämtade ut paket (skal till Joels mobil) och så hämtade vi upp Aron som hängde hem. De lekte och vi käkade lunch och så lite mer lek medan jag läste på reglerna för Risk. Sen spelade vi Risk i nästan två timmar. Hyfsat komplicerat men de hade förvånansvärt mycket tålamod. Det tuffa var när en hade otur med tärningarna och utmanades en del. Jag visade att det kan vara klokt att vara försiktig i början för att sen gå på bred front – och vinna.Kommentera