Slumpad post: Hård backe
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Annan kompott

| 2017-01-22, 20:07

Idag vart det en annan kompott. Sov lite längre och klippte barnens toppar efter frukost. Sen hängde Joel med till en bekant till mig som undrat lite vad vi söker för folk till Riada. Vi fikade i typ tre timmar och pratade föräldraskap och jobb. Sen tog vi en omväg hem för det var en Starmie och den hade inte Joel. Efter lunch och lite pizzadegande så stack Simon och John ut på en pokénad. Joel satt vid sin dator och jag gjorde nya magneter till veckotavlan. Valde roligare bilder på oss.

Sen när det var dags för bilder kom Joel helt blek och sa att han inte mådde bra. Många tankar som hinner virvla… Men inget kräk ännu utan feber och lite frossa och väldigt trött. Så vi lyssnade på radioteater (Häxorna) i soffan när övriga ätit pizza (Joel tog en liten bit) samtidigt som jag och Simon spelade Suspend.Kommentera