Slumpad post: Förkylt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mitt stök i mitt kök

| 2017-02-05, 13:25

En kombo av februarifoto 2 och 3.

Inte senaste utan gången före den vi fick Linas matkasse var det ett recept med fisk (vi snackar tre veckor imorgon). Plastförpackningen höll inte helt tätt så det läckte ut lite i kylen. Först trodde jag det bara var lite granna och torkade upp just det. Sen började kylen lukta lite.

Sen började den lukta mer och vi var fler som noterade. Tänkte att vi borde rensa ur. Orkade inte. Tiden gick.

Så idag på förmiddagen öppnade jag kylen och insåg att det här håller inte. Så vi bestämde oss. Röjde bort de två understa hyllorna som var drabbade. Tittade på resten, tittade på John, vi nickade. Vi tömde således hela kylen när vi ändå var igång.

Vilken otroligt skön känsla när det är gjort!Kommentera