Slumpad post: Vattna blommorna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Februarifoton #5 – En viktig lök

| 2017-02-05, 13:21

En viktig lök.

Hade gärna haft en vårlök här men det var typ 10,5 år sen vi planterade några vårlökar på vår tomt.

Lekte lite med tanken att fota ett bröst för det är ju viktiga lökar, fast inte så viktiga egentligen. Har en vän som fick bröstcancer i höstas och nu har opererat bort ena bröstet. Hyfsat viktiga när man har bebis men den tiden är förbi.

Barnen ogillar lök väldigt mycket. Det får inte märkas att det är lök i maten för då vill inte Simon äta. Men lök är så vitt jag vet väldigt nyttigt så vi försöker smyga ner det ändå. Så därför blir det en bild på vår lökförvaring i köket. Den är mycket smidig för att den hänger och således inte tar någon bänkplats.

Hela listan


Kommentera