Slumpad post: Fågelliv
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där Ove

| 2017-02-12, 21:29

Läste boken för exakt 4 år sen och minns att den gav mycket. Tänkte jag skulle sett filmen på bio men kom aldrig iväg. Så spelade vi in den för ett tag sen och har sen pratat om att se den.

Så ikväll efter middagen satte vi oss och kollade. Om jag vetat exakt hur sorglig den var vet jag inte om jag låtit barnen se den. Å andra sidan så blev det en hel del att prata om. Samtidigt är det en hel del skratt som framkallas.

När vi ser läskiga filmer är det jag och en till som skuttar högt i soffan och nu var det jag och en annan som fällde tår på tår. Den var verkligen sorglig, fast på ett fint sätt. Man kom Ove väldigt nära och jag tror barnen kan ha lärt sig ett och annat. Vi får väl se…Kommentera