Slumpad post: Tracking
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Februarifoton #13 – Till middag idag

| 2017-02-13, 21:02

Det blev en av barnens favoriter idag. Joel och jag är de enda som tar potatis till och John åt överbliven mozarellasallad.

Jag kan dock fortfarande tycka att fiskbullar är gott, även om min kollega hävdar att såna man gör själv är godare så har jag en bit dit.

Minns när mamma skulle lära mig laga fiskbullar. Hur svårt jag tyckte det var att göra såsen. Mamma tyckte man skulle smälta lite smör, ha i lite mjöl och lixom känna efter. Då fattade jag inte alls så hon fick skriva ner exakta mått typ. Nu förstår jag och kör på känn.

Hela listan


5 kommentarer to “Februarifoton #13 – Till middag idag”

  1. Sandra says:

    Vad tar simon till sina om han inte tar potatis?

Kommentera