Slumpad post: Filmer vi sett
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Uppdatering av Pokémon GO

| 2017-02-17, 21:58

Vi läste om uppdateringen i tisdags, idag vaknade Joel av sig själv och väl vid köksbordet startade han spelet medan jag försökte väcka en till synes medvetslöst trött Simon. Så hör vi ett vrål, om att uppdateringen har kommit. På två sekunder är den nu klarvakna Simon på väg ner till sin telefon.

Vi slängde i oss frukosten och sen gav vi oss ut på en halvtimmes pokémonjakt alla fyra. Vi tog lucky eggs för att maximera xp:n vi fick. Vi möte andra som var typ lika lyriska.

Sen hem igen och spana igenom alla nyheter i lugn och ro innan det var dags för skola.

När båda barnen kommit hem och vi ätit mellis stack vi ut igen. Först 1,5 timme senare kom vi hem igen. Då var jag lite lagom sur efter att först ha sumpat typ 40 bollar på en Togitic (ingen av oss fick den) och sen 20 på en Dragonite på drygt 1500 cp – som båda barnen fångade (dock med lägre cp).Kommentera