Slumpad post: Klä granen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Februarifoton #18 – Nåt lönt

| 2017-02-18, 20:28

Får bli semmelbasar med scouterna. Kåren har storstilade planer för sommarläger kommande år så då gäller det att dra in pengar. Semmelbasar var tydligen en tradition som inte mäktades med förra året pga brist på ledare etc.

Igår kväll bakade barnen varsin semmelkladdkaka som vi tog med och idag på morgonen tog vi ner böcker från vinden som vi rensat bort och tog med till den loppis vi oxå skulle ha.

Så vid 9-tiden idag packade vi ihop oss pokémonpromenerade till Folkets hus i Bagarmossen. Jösses vilken uppslutning! Många scouter, ledare och föräldrar. Det var fiskdamm, korvgrillning, semlor i drivor och hur mycket loppisgrejer som helst.

Det blev extremt lyckat! John och Simon gick hem efter tag och efter att jag och Joel ätit korv, fikat (jag fikade såklart på vår hembakade semmelkladdkaka) och stått i lotteriståndet så knallade vi hem då vi väntade besök.

Hela listan


Kommentera