Slumpad post: Bad i kaninparken
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Enträgen

| 2017-02-18, 21:13

Magikarpen kräver 400 godisar för att kunna utvecklas till en Gyrados. För att få en godis krävs det att en går 1 km med den som buddie. Så typ ändå från början har jag haft den som buddie. Vissa perioder har sträckan man behöver gå halverats, och ibland har det dykt upp magikarps som jag fångat.

Imorse hade jag 389 godisar och på kvällen nådde jag 400 så jag tog ett lucky egg och kunde utveckla den till en gyrados. Såg då oxå att jag gått 62,8 km med den som buddy.

Hade planerat vilken pokémon som nu skulle bli en buddy, men så inser jag att jag kommer vilja “powraup” den så jag måste nog fortsätta ha den.

Uppdatering: Kom på att jag under jullovet faktiskt hade pikachu som kompis…Kommentera