Slumpad post: Istället för engelska
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Helt slut

| 2017-02-26, 19:54

Vi valde att vakna vid halv 7 för att packa ihop oss lite före frukost. Frukosten var toppen (mycket ekologiskt!) och sen packade vi in oss i bilen för att åka typ 18 mil.

Först strålade solen på oss, men sen kom snön istället. Strax före 11 var vi framme i Hassela och hade sån tur att vårt rum var klart så vi släpade dit alla saker (och garvade åt att vi packat så duktigt i speciella väskor för att lätt kunna byta om utan rum…).

Vi käkade lunch och sen tog vi oss ut i backen. Ångrade väldigt snabbt att jag inte tränat benen något större. Suck. Barnen verkade inte lida lika mycket så vid ett tillfälle satt jag och John och tittade på när de åkte två åk. Efter lite otur med lift, kommunikationsproblem och envisa personer så tog vi oss iaf tillbaka hem till hotellrummet. Jag och barnen tog oss till bassängen en sväng och plaskade runt. Skönt! Bilder finns men kvar i vattenkameran som jag inte får ihop med mac:en.

18:00 hade vi middagstid i stimmigt rum där vi såg att någon pratade men inte hörde vad. Värst var det nog för mig och John. Kroppen är helt färdig så jag undrar lite hur vi ska palla i några dagar till…Kommentera