Slumpad post: Adventskalendern
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Middag med gamla kursare

| 2017-03-15, 18:24

Åren efter vi slutade plugga i Uppsala var vi väldigt bra på att ses. I början varannan tisdag vid svampen – de som kunde kom. Sen blev det färre tillfällen och vips bokade vi inte in några. Några hade jag inte träffat sen vi åt middag hos Karin för 5,5 år sen.

Den här gången var vi fyra och det kändes inte att det var längesen vi sågs. Visst hade det hänt saker som man inte hade koll på. Även om vissa saker funnits på fejan så finns inte allt där. Vi gick laget runt och berättade om nuvarande livssituation och babblade på och vips hade 6 timmar gått och vi fick ta oss hemåt då det var söndag.

Det märks att de där studieåren var intensiva och man delar en hel del erfarenheter och man lärde känna varandra ganska bra, även om vi delade med oss väldigt öppet den här gången oxå. Gamla vänner är bra grejer!

Nu är vi peppade att ses igen så jag hoppas VERKLIGEN att det inte går lika länge till nästa.2 kommentarer to “Middag med gamla kursare”

  1. Mia says:

    Underbart!!! Hade önskat att jag var där

Kommentera