Slumpad post: Halsont
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lärdom?

| 2017-04-03, 21:32

Idag var det dags för vända två i trainalongen. Gå 3 minuter, spring 1 och så gör man det 5 varv så det blir 20 minuter. Simon ville hänga med. Han tyckte det lät lite lite och lite enkelt. Sprang som en tok lite fram och tillbaka. Lite extra här och var.

Jag och Joel höll (ganska) god min och lät honom hållas. Joel försökte väl säga att det kan vara smart att spara lite på krafterna för det är lite jobbigt efter ett tag. Efter 3 varv tog orken slut så sista minuten spring fick jag gå med honom istället. Jag var lite frustrerad eftersom jag verkligen vill komma igång nu och kroppen känns bra (men tung och otränad).

Vi får se om det blir fler vändor för Simon. Joel är riktigt taggad!4 kommentarer to “Lärdom?”

  1. Sandra says:

    De va så jag började. Vsr helt slutbefter en min då

  2. Karin says:

    Det var ett bra tips för mig! Jag behöver komma igång med att få upp flåset. Använder du någon app som håller ordning på tiden åt dig? Hur går du vidare? Berätta gärna för mig så att jag kan hänga på

Kommentera