Slumpad post: Ungdom?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Personer jag följer

| 2017-04-04, 7:43

Jag gillar ju sociala medier och har varit aktiv på bloggar sen 2005, facebook sen 2007 och instagram sen 2012. Har samlat på mig ett antal personer som jag följer eller har följt men inte längre. Alla är väldigt olika och vissa är mer lik mig än andra. Det är av olika anledningar jag följer dem och det har varit väldigt svårt att sluta följa vissa så jag listar dem här. Följer jag en blogg aktivt så gör jag det via rss och missar således inga inlägg, samma sak med instagram (tror jag iaf för det sorteras ju lite i skum ordning numera) men facebook känns inte som någon pålitlig källa utan där är det mer slump om inläggen dyker upp och jag läser.

  • Underbara Clara följer jag både på insta och blogg. Podden försökte jag men har ju svårt för poddar. Helhylle och modig. Är lite avis på hennes liv ute på landet. Bjuder verkligen in mig som läsare även om jag är övertygad om att det är mycket man inte får veta. Har även köpt ett par av hennes böcker.
  • Trendenser har jag följt nästan sen start med Husmusen som bloggen hette då. Följer även instagram. Har alltid gillat hennes tänk. Hon är genomtänkt i det hon gör, och visar inte så mycket privat. Har beundrat henne för att hon väljer sin egen väg och står för det.
  • Onekligen är en av de mest underhållande personerna jag vet. Det är ofta som jag vill läsa högt för John ur bloggposter. Följer även på instagram och det är härliga bilder. Igenkänningsfaktorn är ofta hög. Två barn och jag tror de är 1,5 år efter oss så faser de är mitt i har jag hunnit få distans till och uppskattar verkligen igenkänningen. Känner även igen mig i henne i vissa fall (introverta dragen).
  • Elaine Eksvärd följde jag ett par år. Beundrar hennes mod och hur hon delar med sig av sitt liv, dels genom att berätta om sin uppväxt och kampen för barns rättigheter som hon driver, dels öppet berätta om dotterns syndrom. Bjuder på en del av sig själv men undanhåller nog mer än man förstår. Dock är hon väldigt extrovert och jag känner att det stressar mig så jag har valt att inte längre ha henne i min rss-lista utan går in någon gång ibland och läser. Bättre så.
  • Ann Söderlund har jag följt av och till under många år, lite beroende på att hon haft bloggpauser. Ytterligare en person som är enormt olik mig själv men ändå en del igenkänning och roligt att läsa då hon verkligen bjuder på sig själv och sitt liv. Även Ann är tämligen extrovert och det funkar inte för mig så för tillfället följer jag henne inte.
  • Hej-hej vardag som jag ganska nyligen hittade till. Älskar! Fullkomligt älskar! Bilderna är sjukt bra. Igenkänningsfaktorn även här HÖG. Det som fått henne att växa är även hennes engagemang för att få en bättre värld (för kvinnor främst). Genom att skriva om relationer, kvinnliga kroppen, föräldraskap och annat som har med livet att göra. Vardagen i ett nötskal och ibland ryter hon ifrån. Boken är inte heller så dum!

Säkert har ja missat någon person som jag följer men det är dessa jag kom att tänka på så det måste ju betyda något.Kommentera