Slumpad post: Sol och is
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite matt

| 2017-04-09, 20:59

Hade tänkt att jag skulle orka/hinna en hel del i helgen men det blev tvärtom. Jag har i princip bara slöat idag. Började om på ett time management-spel på min gamla padda. Helt döfött men ändå skönt.

Idag hade jag dock en sak på schemat som jag ville göra – promenad runt Flaten med Anna. Det var alldeles för länge sen vi sågs och det var ett alldeles perfekt vårväder för att promenera runt, stanna och fika och sen gå andra halvan. Vi hade massor att prata om så tiden bara flög iväg.

Avslutade dagen med att påminna barnen på ett rätt opedagogiskt sätt att de sagt att de skulle göra annat än att spela. Vi hann förresten en vända till Farsta för att införskaffa lite byxor och kalsonger till de mindre personerna i hushållet – och passade på att äta lunch där.Kommentera