Slumpad post: Klippning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Twin Peaks

| 2017-05-29, 20:19

Jag älskade Twin Peaks när det gick på 90-talet. Minns hur vi i Ed kunde se det redan på helgen via Norska NRK och i Sverige gick det först på måndagkvällen. Det gjorde att vi som bodde i Ed redan hade sett veckans avsnitt när vi gick i skolan (gymnasiet låg i Åmål). Såg såklart alla avsnitt två gånger. Läste boken, hade soundtracket etc etc.

Så självklart var jag väldigt spänd på säsong 3 som nyss har börjat. Igår satte vi oss och kollade på första avsnittet.

Leendet fastnade, och jag tog mer och mer formen av ett frågetecken. Ledsen, men det blev endast ett avsnitt. Kanske har både jag och David Lynch utvecklats på 25 år (hoppas det!), och då åt olika håll.

Tyckte det sög rejält och bara var konstigt. Nä tacka vet jag Anne på Grönkulla!Kommentera