Slumpad post: Kort intensiv skur
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

10-årsdag

| 2017-09-12, 17:20

Igår fyllde Joel alltså 10 år. Vi “väckte” honom med skönsång och paket. Hade retats lite med honom kring antal paket så han trodde nästan att han fick tre packet. Var på riktigt fler… (säkert minst 5 böcker tex).

Amerikanska pannkakor till frukost och sen var det skola som vanligt. Jag och Simon mötte upp honom vid Kulturhuset strax efter 2 och så fikade vi där. Köpte sen tårta och så gick Joel på teater och vi hem. Vi fixade pizza (enligt önskemål från Joel) och så blev det tårta lite senare på kvällen.

Den lediga tiden då vi inte åt körde Joel med sin quadcopter eller radiobil och på kvällen började han läsa lite i sin nya minecraftbok. Han var väldigt nöjd med dagen.Kommentera