Slumpad post: Laser och tejp
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Cykling från Deres till havet

| 2017-10-03, 19:03

När vi bestämde oss för Kreta så började vi fundera på vad vi ville göra där. Cykling var en grej som dök upp och jag smurfade runt och hittade till slut Hellas Bike och deras Derestur. Så för någon vecka sen bokade jag turen och idag körde vi frukost när de öppnade och brummade sen iväg till deras lokaler typ 40 minuter bort.

Cyklar lastades på flak och sen var vi typ ett gäng på runt 12 personer som fraktades upp med minibuss till Deres. Där fick vi varsin cykel (ett par hade med en 1- och 4-åring och de satt i barnsitsar) och sen trampade vi iväg. Det var ett flertal stopp längs vägen och en guiden berättade en hel del om dalen vi cyklade i och vi fick provsmaka vindruvor och lukta på diverse kryddor. Stannade på ett ställe och fikade (passade på att stödja det lokala och köpte både olivolja och honung.

Det var lite småkyligt när vi började och trots att det blåste tämligen mycket när vi kom ner till havet var det ganska varmt.

Otroligt nöjda med turen och båda barnen bemästrade cyklarna suveränt bra då ingen av dem tidigare cyklat utan fotbroms något längre.Kommentera